Ugrás a főmenüre.

Zene és tehetség

Törökszentmiklóson már hagyománya van a Kodály Zoltán AlapfokúZeneiskola jótékonysági báljának, melyet 2009. február 28-án tartottak.

Az idei rendezvény főtámogatója a Kvittek Zrt. volt. Emellett a Tiara Zrt., a Fair Consulting és a Folió 2003 Reklámügynökség is segítette az alapítványt.

A rendezvényt Balázs Zsolt igazgató nyitotta meg, majd az iskolában tanuló gyerekek koncertjével kezdődött. Nagyon sok tehetséges növendék adott számot arról, hogyan kell könnyedén, mégis színvonalasan a közönséget szórakoztatni. Egy hegedű- és egy fuvolaszóló meghallgatása után, az iskola zenekara, big bandje, valamint ütős hangszerekből álló együttese is muzsikált az egybegyűlteknek. Igazán kellemes melódiákat választottak! A „New York, New York”, „What a wonderful world” örökzöldek mellett felhangzott Máté Péter Zene nélkül mit érek én? című száma is, de ezzel, persze, korántsem teljes az előadott repertoár. Még faszékeken is doboltak a gyerekek, igazán nem lehet mondani, hogy nem vittek fantáziát az előadásba!

A koncert után a város polgármester asszonya, dr. Juhász Enikő mondott pohárköszöntőt. Röviden elmondta, hogy mennyire büszke a város a Kodály Zoltán zeneiskolára, s hogy mennyire fontos az ember életében a zene. Bizony, azon kevés dolgok közé tartozik, mely egész életünket áthatja. Egy magával ragadó zenei élmény a lélek felüdülését, a szellem frissülését jelentheti, amire valljuk be, egyre inkább szükségünk lehet!

Volt még bőséges vacsora, finom süteménnyel. No és természetesen, nem bál a bál tánc nélkül. A jó hangulatról a képek is tanúskodnak!

Petre Gyöngyi

Minőség nélkül nem hatékony a disszemináció

Minőség nélkül nem hatékony a disszemináció

Petre Gyöngyi PR- és marketingszakember 21 éve van a pályán. Diplomáját áru­for­­gal­mi, másoddiplomáját marketing-szak­köz­gaz­dász szakon szerezte. Pályafutása alatt dolgozott az Egyesült Államokban, de kar­­rier­jét a hazai piacon építette. Nyolc éve dolgozik a Folio 2003 Reklámügynökség Kft.-nél, második éve a cég ügyvezető igazgatója.
tovább...

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Uniós támogatásból megvalósul  a Liget Apartman Hotel**** építése Szarvason.
tovább...

Cloud Computing

Cloud Computing

Szépen hangzik és még szebben magyarul: számítási felhő. A számítástechnika eme nem is annyira új fogalma a Financial Times szerint például hamarosan gyökeresen át fogja alakítani az üzleti világot.
tovább...

telefon: (+36-1) 311-12-66, fax: (+36-1) 331-06-62