Ugrás a főmenüre.

Sajtóközlemény

Törökszentmiklós Város Önkormányzatának nevében a FOLIÓ 2003 Reklámiroda Kft. tisztelettel értesíti az érdeklődőket, hogy a Belterületiutak felújítása és közlekedési csomópontok biztonságossátétele Törökszentmiklóson Azonosítószám: ÉAOP-3.1.2-2007-0076 projektet 2009. június 29-én 10.30-kor ünnepélyes keretek között lezárta.

seményen a város polgármester asszonya Dr. Juhász Enikő mondott ünnepi beszédet.

A fejlesztés alapvető célja a jelentős gazdasági súllyal rendelkező településrészek megközelíthetőségének javítása volt.

Megbízó: Törökszentmiklós Város Önkormányzata

Kivitelező: Törökszentmiklós 2008 Konzorcium

Tervező Fliessen-Bau 2000 Bt.

Műszaki ellenőr: Regla Global Mérnökiiroda Kft.

Projekt menedzser: Kvittek Zrt.

Kommunikáció: FOLIÓ 2003 Reklámiroda Kft.

A felújított útszakaszok a Pánthy Endre utca, a Széchenyi István út,  a Batthyány út, a Bethlen Gábor utca, összesen 6871 méter hosszúságban, 47 980 négyzetméterben. A projekt munkálatait 2008. november 23-án kezdték, és 2009. május 29-én fejezték be. A pályázaton elnyert összeg 235 962 184,- Ft + áfa, mely 85%-os támogatottságot eredményezett.

További információ: Petre Gyöngyi gyongyi.petre@aranyreszveny.com

Minőség nélkül nem hatékony a disszemináció

Petre Gyöngyi PR- és marketingszakember 21 éve van a pályán. Diplomáját áru­for­­gal­mi, másoddiplomáját marketing-szak­köz­gaz­dász szakon szerezte. Pályafutása alatt dolgozott az Egyesült Államokban, de kar­­rier­jét a hazai piacon építette. Nyolc éve dolgozik a Folio 2003 Reklámügynökség Kft.-nél, második éve a cég ügyvezető igazgatója.

Sajtóközlemény

Uniós támogatásból megvalósul  a Liget Apartman Hotel**** építése Szarvason.

Cloud Computing

Szépen hangzik és még szebben magyarul: számítási felhő. A számítástechnika eme nem is annyira új fogalma a Financial Times szerint például hamarosan gyökeresen át fogja alakítani az üzleti világot.

telefon: (+36-1) 311-12-66, fax: (+36-1) 331-06-62