Ugrás a főmenüre.

Sajtóközlemény

A FOLIÓ 2003 Kft. sajtóközleménye a „Belterületi gyűjtőutak felújításaés közlekedési csomópontok biztonságossá tétele Törökszentmiklóson”című pályázathoz.

Sajtóközlemény

A „Belterületi gyűjtőutak felújítása és közlekedési csomópontok biztonságossá tétele Törökszentmiklóson” című pályázat keretében a FOLIÓ 2003 Kft. a következő sajtóközleményt adja ki:

Törökszentmiklós Város Önkormányzata az elkövetkezendő két évben kiemelten kíván foglakozni a városmarketing kérdéseivel, azaz megfelelő módon kívánja a települést népszerűsíteni a különböző célcsoportok, mint városi lakosság, városvezetés, lehetséges befektetők, turisták irányában.

Ennek érdekében a város vezetése folyamatosan nyújtja be az EU-pályázatokat a legkülönbözőbb területeken: jelenleg a polgármesteri hivatal, illetve több óvoda és szociális intézmény akadálymentesítésére negyvenmillió forintot, nagy forgalmú utak felújítására kétszáznegyvenmilliót, húszmillió forintot további útfelújításokra, illetve hétmilliót az iskolakonyha tetőfelújítására könyvelhet el.

Napjainkban nemcsak Törökszentmiklóson, de egész Magyarországon is jelentős problémát okoz a közlekedési infrastruktúrában a közúthálózat minősége. A burkolat állapotát és a pályaszerkezet teherbírását tekintve, a régió az utolsó helyek egyikét foglalja el.

Ezért is kiemelten fontos, hogy a közlekedési csomópontok biztonságosabbak legyenek, az utak műszaki színvonal emelkedjen, hiszen a hatékony, rugalmas és biztonságos közlekedési infrastruktúrára úgy lehet tekinteni, mint a gazdasági fejlődés szükséges előfeltételére.

A Kvittek Zrt. által koordinált ÉAOP-2007-3-1.2.-0076 azonosítási számú pályázat keretében a XXI. század igényeinek is megfelelő és színvonalú útszakaszt hoz létre, a Kossuth Lajos közlekedési útvonal forgalomcsillapítása érdekében.

A jelenleg megvalósítási szakaszban tartó fejlesztés hozzájárul a törökszentmiklósi lakosok életminőségének javításához, hiszen nemcsak a zajártalmak enyhítését, de az emisszió káros hatásait is mérsékli.

Bízunk benne, hogy a munkálatok semmilyen formában nem okoznak fennakadást a város ünnepi készülődésében.

A projekt valamennyi dolgozója nevében kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk:

umt.jpg

FOLIÓ 2003 Kft.

további információ: Petre Gyöngyi, petregyongyi@folioreklam.hu

Minőség nélkül nem hatékony a disszemináció

Minőség nélkül nem hatékony a disszemináció

Petre Gyöngyi PR- és marketingszakember 21 éve van a pályán. Diplomáját áru­for­­gal­mi, másoddiplomáját marketing-szak­köz­gaz­dász szakon szerezte. Pályafutása alatt dolgozott az Egyesült Államokban, de kar­­rier­jét a hazai piacon építette. Nyolc éve dolgozik a Folio 2003 Reklámügynökség Kft.-nél, második éve a cég ügyvezető igazgatója.
tovább...

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Uniós támogatásból megvalósul  a Liget Apartman Hotel**** építése Szarvason.
tovább...

Cloud Computing

Cloud Computing

Szépen hangzik és még szebben magyarul: számítási felhő. A számítástechnika eme nem is annyira új fogalma a Financial Times szerint például hamarosan gyökeresen át fogja alakítani az üzleti világot.
tovább...

telefon: (+36-1) 311-12-66, fax: (+36-1) 331-06-62