Ugrás a főmenüre.

Sajtóközlemény

Uniós támogatásból megvalósul  a Liget Apartman Hotel**** építése Szarvason.

ujszech_logo.jpgA Liget Apartman Kft. 219.690.544 millió forint uniós támogatást nyert a „Turisztika vonzerőhöz kapcsolódó kereskedelmi szálláshelyek minőségi és mennyiségi fejlesztése” című pályázati kiíráson a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával (DAOP-2.1.2). Az 570 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nem csak új szálláshelyeket hoznak létre, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

Szarvason a Körös-part olyan idilli szépségű hely, mely az ott működő turisztikai szolgáltatásokkal és a szakemberek felkészültségével, a nyújtott szolgáltatások színvonalával együtt kiváló adottságú turisztikai desztinációnak mondható. A helyszín tehát ideális egy sikeres és jövedelmező turisztikai vállalkozás számára. A területen működnek régi, a Balatonról átszállított bungalók, melyek egykor népszerűek és kurrensek voltak, ma azonban vendégkörünk igényeit már nem szolgálják ki.

ligethotel_logo.jpgA Liget Apartman Kft.a projekt keretében 14 db 4 fős és 15 db 2 fő elhelyezésére alkalmas apartman kerül kialakításra, egyedülállóan szép környezetben, ami 11 új dolgozónak biztosít munkahelyet,  a Holt-Körös partján a szarvasi Erzsébet-ligetben. A tervezett négycsillagos apartman szálloda mellett, azzal közvetlen összeköttetésben közfürdő van, melyet a leendő vendégek is igénybe vehetnek.

Kialakításra kerülnek továbbá az alábbi szolgáltatások: termálmedence, napozóterasz (beach), kültéri szauna, kültéri fitness, fedett grillező, horgászhelyek, játszótér, kalandpark, kültéri sakk, petanque pálya, kültéri ping-pong asztal. Mindezek mellett vízi sporteszközök bérlésére is lesz lehetőség.

alt_eus_projekt_logo.jpg

 

Minőség nélkül nem hatékony a disszemináció

Minőség nélkül nem hatékony a disszemináció

Petre Gyöngyi PR- és marketingszakember 21 éve van a pályán. Diplomáját áru­for­­gal­mi, másoddiplomáját marketing-szak­köz­gaz­dász szakon szerezte. Pályafutása alatt dolgozott az Egyesült Államokban, de kar­­rier­jét a hazai piacon építette. Nyolc éve dolgozik a Folio 2003 Reklámügynökség Kft.-nél, második éve a cég ügyvezető igazgatója.
tovább...

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Uniós támogatásból megvalósul  a Liget Apartman Hotel**** építése Szarvason.
tovább...

Cloud Computing

Cloud Computing

Szépen hangzik és még szebben magyarul: számítási felhő. A számítástechnika eme nem is annyira új fogalma a Financial Times szerint például hamarosan gyökeresen át fogja alakítani az üzleti világot.
tovább...

telefon: (+36-1) 311-12-66, fax: (+36-1) 331-06-62